donderdag 28 oktober 2021

VW Tiguan Allspace 2021 nu bij dealer

AUTOZINE
VW Tiguan Allspace 2021 nu bij dealer
De nverieuwde Tiguan Allspace is gearriveerd bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. De extra ruime en luxere versie van de Tiguan heeft een scherper design, LED-verlichting, een Digital Cockpit Pro, nieuwe assistentiesystemen en biedt meer online diensten. Bovendien is hij completer dan voorheen. De vanafprijs is ruim 3.500 euro lager dan die van de vorige versie en ook de R-Line Business+ is scherper geprijsd dan voorheen.
Lees verder

5 EuroNCAP sterren voor Hyundai IONIQ 5
De Hyundai TUCSON en IONIQ 5 hebben allebei vijf sterren gekregen van het onafhankelijke veiligheidsinstituut EuroNCAP. Dat is de maximale score die een auto in deze onafhankelijke crashtest kan behalen. De Hyundai BAYON ontving vier sterren van Euro NCAP.
Lees verder

Mercedes-Benz C-Klasse nu ook als PHEV
De onlangs ge?ntroduceerde nieuwe generatie C-Klasse is nu ook te bestellen als C300e plug-in hybrid. De sedan is per direct leverbaar, de Estate staat vanaf medio december 2021 bij de dealers. De niveauregeling door luchtvering aan de achterzijde is standaard bij beide modellen. De consumentenadviesprijzen beginnen bij respectievelijk 55.0942 euro (C300e Limousine Business Line Limited) en 56.5942 euro (C300e Estate Business Line Limited). De plug-in hybrids met dieselmotor volgen in een later stadium.
Lees verder

Autotest: Citroen e-Berlingo
De Citroƫn Berlingo is al drie generaties een succes. Omdat de Berlingo een personenauto op basis van een bedrijfsauto is, biedt de Berlingo heel veel ruimte tegen een scherpe prijs. Nu is de Berlingo er ook als elektrische auto. Biedt ook de "e-Berlingo" heel veel ruimte voor weinig geld?
Lees verder

Ford onderzoekt houding publiek klimaat
Ford deelt de uitkomsten van nieuw onderzoek, waarbij er is onderzocht wat de houding van het publiek is ten opzichte van klimaatverandering. Het onderzoek is uitgevoerd in heel Europa en onthult depersoonlijke opofferingen die mensen bereid zijn te doen in de strijd tegen de opwarming van de aarde. In Climate Countdown, het meest recente rapport van de Go Electric-rapporten van Ford, is vastgesteld dat een overweldigende meerderheid van de Europeanen (gemiddeld 90 procent in elk van de 8 onderzochte landen) voelt dat ze een zekere mate van persoonlijke verantwoordelijkheid hebben in de strijd tegen klimaatverandering.
Lees verder