maandag 15 november 2021

A Bridge Too Far met de Ford GPW

AUTOWEEK
A Bridge Too Far met de Ford GPW
In de zomer van 1976 was de gemeente Deventer zes maanden lang het Hollywood-decor voor A Bridge Too Far, de legendarische oorlogsfilm over de Slag om Arnhem. Ter ere van Remembrance Day graven we met een Ford GPW en een Harley Davidson Liberator ook in de persoonlijke geschiedenis van de eigenaren: zij speelden voor en achter de schermen mee in Een Brug Te Ver.
Lees verder

Toyota GR86 - Eerste rijtest
In deze tijden van cross-overs, stekkerauto's en megalomane supercars met te veel vermogen voelt de Toyota GR86 aan als een auto van vroeger. Maar vroeger was gelukkig alles beter! Toch?
Lees verder

Minder belastinginkomsten uit autoverkoop en brandstof
2020 was een slecht jaar voor de overheid als het aankomt op belastinginkomsten uit auto- en brandstofverkoop. Er werden minder auto's verkocht en ook de afzet van brandstof viel door de lockdowns lager uit dan normaal.
Lees verder

Direct rustige ochtendspits na nieuw thuiswerkadvies
Het aangescherpte thuiswerkadvies in strijd tegen het coronavirus heeft direct effect op wat er op de weg gebeurt. Maandagochtend was er beduidend minder vertraging dan een week eerder.
Lees verder

Test: Nissan Qashqai
De Nissan Qashqai was in 2006 een pionier in het segment van de compacte cross-overs, dat nu de hele markt lijkt te beheersen. Inmiddels zijn we aan de derde generatie toe. Heeft die voorsprong de tand des tijds doorstaan?
Lees verder