zaterdag 20 november 2021

Achteruitkijkspiegel - Volvo XC40 P8

AUTOWEEK
Achteruitkijkspiegel - Volvo XC40 P8
De Volvo XC40 P8 is de auto waarin we terugblikken op de autoweek die voorbij is. Met veel nieuws uit LA maar vooral nieuws van Mazda dat bij de heren Kit en Vermeulen blijft hangen. De CX-60 wordt een auto om ontzettend naar uit te kijken maar dat geldt ook voor de nieuwe BMW 2-serie Coupe. In deze aflevering vertellen ze waarom. Daarbij geven ze ook een vakantietip voor de EV-fan, want in 2022 kun je vanuit Nederland naar het elektrowalhalla varen met je elektrische auto.
Lees verder

Honda HR-V - Back to Basics
De Honda HR-V is er vanaf € 34.360. Dat is best veel voor een compacte cross-over, zelfs als die cross-over een hybride is. Maakt de Honda dat goed met zijn uitrusting?
Lees verder

BMW M440i Gran Coupé - Eerste rijtest
De nieuwe BMW 4-serie Gran Coupé deelt zijn carrosserie met de volledig elektrische BMW i4. Vervolgens lijken de overeenkomsten snel op te houden. De aandrijftechniek in de grote liftback is namelijk nog duidelijk van het klassieke soort. Is dat anno 2021 een beperking?
Lees verder

Op zoek naar een gebruikte Tesla Model S
Geen auto die zoveel goeds heeft gedaan voor het elektrisch rijden als de Tesla Model S. Die auto was sexy, snel, een technologisch hoogstandje en je kon er nog een behoorlijke afstand mee overbruggen ook. Na een aantal jaren blijkt dat de angst voor degradatie van de batterij ongegrond is. Die neemt maar heel weinig af in capaciteit. Je hebt dus echt nog wel iets aan een gebruikte Model S.
Lees verder

Volkswagen T-Roc - Eerste kennismaking
Na vier jaar legt Volkswagen de T-Roc op de snijtafel. Van het resultaat slaat niemand steil achterover. Gelukkig blijft de cross-over lekker eigenwijs.
Lees verder