dinsdag 9 november 2021

'Alfa Romeo Giulia-opvolger waarschijnlijk puur elektrisch'

AUTOWEEK
'Alfa Romeo Giulia-opvolger waarschijnlijk puur elektrisch'
De Alfa Romeo Giulia zit in de herfst van zijn carrière en liefhebbers van brandstofmotoren in Alfa's kunnen er maar beter goed van genieten. Er komt een opvolger, maar die pakt het heel anders aan.
Lees verder

Test: Renault Megane E-Tech Electric
Hoewel de vertrouwde naam wat anders suggereert, is de Mégane E-Tech Electric voor Renault wat de ID.3 voor Volkswagen was. Een ware EV-pionier dus, op een geheel nieuw platform en met alsnog opvallend compacte buitenmaten.
Lees verder

Porsche Panamera als Platinum Edition
Speciale uitvoeringen zijn in elk segment te vinden, ook in dat van auto's als de Porsche Panamera. Zowel de Porsche Panamera als Panamera Sport Turismo zijn er nu ook als Platinium Edition.
Lees verder

Lotus warmt op voor elektrische SUV
Lotus is straks niet meer het merk zoals je dat lang hebt gekend. De fabrikant van lichtgewicht Engelse pretmachines stort zich op een uitgebreid aanbod elektrische modellen. Een daarvan wordt een elektrische SUV, een auto waar Lotus nu een detailfoto van laat zien.
Lees verder

Dit is de nieuwe Ford Mondeo
AutoWeek kan je de eerste foto's laten zien van de splinternieuwe Ford Mondeo. De nieuwe Ford Mondeo krijgt designinvloeden van de elektrische Mustang Mach-E en van de Evos mee. Vooral dat laatste is niet voor niets.
Lees verder