donderdag 25 november 2021

Audi A3 mogelijk ook als Allroad

AUTOWEEK
Audi A3 mogelijk ook als Allroad
Het leveringsgamma van de Audi A3 is met de Sportback en Limousine die elk met diverse van motor- en bakcombinaties te krijgen zijn behoorlijk uitgebreid. De A3-keuze wordt straks nog een stukje groter. Het lijkt er namelijk sterk op dat Audi met een A3 Allroad komt.
Lees verder

'Brandstofprijzen volgend jaar naar normaal niveau'
De brandstofprijzen staan op recordhoogte. Het is nog even doorbijten, maar veranderingen op de oliemarkt brengen waarschijnlijk volgend jaar verlichting.
Lees verder

Elektrische Mercedes-Benz EQB vanaf €64.000
De prijzen van de elektrische Mercedes-Benz EQB zijn bekend. De cross-over met heeft een vanafprijs van iets meer dan €64.000 en komt vooralsnog alleen in twee vermogensversies op de markt.
Lees verder

Volkswagen Scirocco GTX (1985) - In het Wild
Je ziet wel vaker dat sportieve topversies van auto's het langste leven hebben. Niet zo zeer omdat er rustig mee omgesprongen wordt, integendeel, maar omdat ze het vaakst een liefhebbersstatus bereiken. Dat is ook het geval bij deze Volkswagen Scirocco GTX.
Lees verder

Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Smart Hybrid - Op de Rollenbank
Het is een koud kunstje om een turbomotor meer vermogen te laten leveren en daarmee heb je voor relatief weinig geld extra pk's en extra koppel. Stephan Severs kon die verleiding niet weerstaan en liet een powerbox in zijn net aangeschafte Vitara schroeven. Weggegooid geld of een topdeal?
Lees verder