dinsdag 16 november 2021

Audi e-tron GT wint Gouden Stuurwiel

AUTOZINE
Audi e-tron GT wint Gouden Stuurwiel
De Audi e-tron GT is verkozen tot mooiste auto van het jaar en won die onderscheiding tijdens de Duitse Gouden Stuurwiel-verkiezing. Uit een totaal deelnemersveld van zeventig autos kozen lezers van het magazine Auto Bild en de krant Bild am Sonntag de elektrische gran turismo van Audi tot winnaar in de categorie Mooiste auto van het Jaar.
Lees verder

Kia wordt Sustainable Mobility Solutions
Kia heeft een visie uiteengezet om een duurzame, verantwoordelijke en innovatieve leider op het gebied van mobiliteitsoplossingen te worden. Het bedrijf heeft het commitment afgegeven om in 2045 klimaatneutraliteit te bereiken.
Lees verder

Ford maakt prijs E-Transit bekend
Ford heeft de vanafprijzen bepaald van de E-Transit. Met zijn bereik van 317 kilometer komt hij op een volle accu tot wel twee keer verder dan de eerste generatie elektrische bedrijfswagens. De prijzen exclusief belastingen beginnen bij 48.675 euro voor een Chassis Cabine en 49.050 euro voor een gesloten bestelauto. Door deze prijsstelling en de extra lage verbruiks- en onderhoudskosten wordt een elektrische bedrijfswagen voor veel meer ondernemers nu beter haalbaar.
Lees verder

Autotest: Mercedes-Benz GLS
Er is groot, groter en grootst. SUV's hebben de genen van een terreinwagen en daarmee een grote bodemvrijheid, hoge bouw en flinke breedte om dat alles in balans te houden. Van nature is een Sports Utility Vehicle daarom al veel groter dan een doorsnee personenauto. Toch kan het altijd groter! Maak kennis met de grootste SUV van Nederland: de Mercedes-Benz GLS.
Lees verder

Autotest: Peugeot 308
"Slechte auto's worden niet meer gemaakt" is een gevleugelde uitspraak om duidelijk te maken dat het strikt genomen niet heel veel uitmaakt welke auto wordt gekozen. Deze volkswijsheid gaat echter aan één ding voorbij: een auto moet wel bij de individuele smaak passen. Daarom gaat het bij de derde generatie van de Peugeot 308 om veel meer dan alleen de cijfers.
Lees verder