vrijdag 5 november 2021

Barkas Framo V 901/2 - Op de Rollenbank

AUTOWEEK
Barkas Framo V 901/2 - Op de Rollenbank
Gebouwd in 1956 in Oost-Duitsland, geëmigreerd naar Nederland, waar hij 63 jaar na zijn geboorte werd voorzien van een Japans hart. Dat is in het kort het bizarre verhaal van de Barkas Framo die Pascal Mijnen voor ons meebrengt. Wat bleef is een driecilinder, maar dan met meer dan twee keer zoveel pk's.
Lees verder

Aston Martin DBX blijkt meesterzet van het merk
De komst van de Aston Martin DBX was voor liefhebbers van het merk wellicht even moeilijk te accepteren, maar het zou zomaar kunnen dat het de toekomst van Aston Martin veiligstelt. De SUV verkoopt als een malle vergeleken met de andere modellen.
Lees verder

Toyota Aygo X: nieuwe Aygo zoekt het hogerop
'Wij gaan door waar anderen stoppen'. Het is een populaire claim in de reclamewereld, maar gaat écht op voor Toyota. Dat presenteert namelijk een geheel nieuwe Aygo, daar waar veel andere merken het A-segment verlaten. Dit is de Toyota Aygo X!
Lees verder

Mitsubishi laat vernieuwde MPV zien
Mitsubishi heeft in het document waarin het zijn resultaten van het afgelopen fiscale jaar bespreekt een afbeelding laten zien van een vernieuwde MPV met een eigenwijs smoelwerk.
Lees verder

Leasebranche: 'Verhoging bijtelling leidt tot EV-tekort'
Door de hogere bijtelling voor elektrische auto's per 1 januari 2022 en het chiptekort dreigt aan het einde van dit jaar een tekort aan elektrische auto's te ontstaan. Daarvoor waarschuwt de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). Volgens de VNA heeft dat mogelijk de consequentie dat meer leaserijders kiezen voor een auto met verbrandingsmotor.
Lees verder