Doorgaan naar hoofdcontent

BMW M GmbH maakt zich op voor jubileum

AUTOZINE
BMW M GmbH maakt zich op voor jubileum
Op 24 mei 2022 is het 50 jaar geleden dat BMW M GmbH werd opgericht. De dochteronderneming van BMW Group start het jubileumjaar nu alvast. BMW M modellen of een BMW met M Sportpakket worden leverbaar met het historische BMW Motorsport logo. Dat komt aan de voorzijde, achterzijde en op de wielnaven. Het historische logo toont de passie voor het racen en staat voor de oorsprong van het merk BMW M. Dit unieke embleem is te bestellen vanaf eind januari 2022.
Lees verder

Mercedes-Benz maakt prijs EQB bekend
De elektrische Mercedes-Benz EQB is per direct te bestellen. De consumentenadviesprijzen (inclusief BTW, BPM en kosten rijklaarmaken) beginnen bij 64.031 euro. Standaard beschikt de EQB over vijf zitplaatsen, maar optioneel is hij er ook als zevenzitter. Na de EQA is de EQB al het tweede volledig elektrische compacte model van Mercedes-EQ.
Lees verder

Autotest: Audi Q5 Sportback
De Q5 is de middelgrote SUV van Audi. De Q5 Sportback is een speciale versie van de Q5 die dankzij een aflopende daklijn de elegantie van een coupé met de kracht van een SUV combineert. Daarbij houdt de "TFSIe" het midden tussen benzine en een volledig elektrische aandrijving. Biedt de Q5 Sportback TFSIe daarmee van alles net niets? Of is het juist een ideale combinatie die het beste van alles biedt?
Lees verder

Toyota Corolla krijgt nieuw infotainment
Toyota heeft de Corolla voor het nieuwe modeljaar aangescherpt. Het belangrijkste nieuws is de komst van het Toyota Smart Connect, een volledig nieuw multimediasysteem waarmee de connectiviteit, functionaliteit en het gebruiksgemak zijn verbeterd.
Lees verder

Renault en TheArsenale onthullen AIR4
Om de festiviteiten rond de zestigste verjaardag van de 4L in stijl af te sluiten, werkte het merk samen met designhub TheArsenale om een futuristische show-car te creeren, een nieuwe interpretatie van het iconische model.
Lees verder