donderdag 25 november 2021

BMW Motorrad presenteert "The Great Getaway".

BMW GROUP
BMW Motorrad presenteert "The Great Getaway".
Acht dagen reizen door Costa Rica, Portugal en de VS met de R 18. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert ConnectedRide Cradle.
Het gemak van de smartphone als navigatiesysteem en universele partner voor de motorfiets. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW ConnectedDrive Deals 2021: aantrekkelijke aanbiedingen voor digitale producten en diensten.
Steeds meer BMW rijders kiezen voor het gebruik van ConnectedDrive diensten of voor producten waarvan de hardware af-fabriek reeds is ingebouwd, de Functions on Demand. Voor diensten zoals Real Time Traffic Information, welke de actuele verkeerssituatie op de weg in de gaten houdt, is in 2021 tot en met oktober de omzet met 35 procent toegenomen ten opzichte van dezelfde periode in het jaar ervoor.
Lees verder

De MINI Rockingham GT: terug van weggeweest.
De legendarische MINI 1275 GT – ken jij hem nog? De MINI die in de jaren 70 race na race won op het net zo legendarische circuit Rockingham Motor Speedway in Engeland. Na ruim 50 jaar heeft MINI deze legende teruggehaald en in een modern jasje gestoken in de vorm van een speciale, gelimiteerde editie: de MINI Rockingham GT. Deze editie is beschikbaar op alle Cooper S-motoriseringen van de MINI 3- en 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman.
Lees verder

BMW M GmbH maakt zich op voor 50 jarig jubileum.
Op 24 mei 2022 is het 50 jaar geleden dat BMW M GmbH werd opgericht. De dochteronderneming van BMW Group start het jubileumjaar nu alvast. BMW M modellen of een BMW met M Sportpakket worden leverbaar met het historische BMW Motorsport logo. Dat komt aan de voorzijde, achterzijde en op de wielnaven. Het historische logo toont de passie voor het racen en staat voor de oorsprong van het merk BMW M.
Lees verder