donderdag 11 november 2021

BMW: 'Tesla is niet premium'

AUTOWEEK
BMW: 'Tesla is niet premium'
BMW-topman Oliver Zipse ziet in Tesla geen regelrechte concurrent. Volgens de CEO is Tesla in tegenstelling tot BMW namelijk geen 'premiummerk'.
Lees verder

Suzuki komt met nieuw model
Suzuki meldt aan AutoWeek dat het later in november een geheel nieuw model presenteert. Het merk levert daar direct een teaserplaat bij aan waarop de koplamp van de nieuwkomer is te zien.
Lees verder

Verkoopprognose 2022: 390.000 nieuwe personenauto's
RAI Vereniging en Bovag verwachten dat er volgend jaar 390.000 nieuwe personenauto's worden verkocht. Dat zijn er weer geen 400.000 stuks, wat te vooral te wijten valt aan het tekort aan computerchips dat ook volgend jaar een negatieve uitwerking op de autoindustrie heeft.
Lees verder

Ford werkt aan 'extra snelle' laadkabel
Ford heeft patent aangevraagd op een nieuwe laadkabel die op het opladen van elektrische auto's sneller kan laten verlopen. De nieuwe laadkabel is samen met de Amerikaanse Purdue University ontwikkeld.
Lees verder

Ferrari BR20 is hyperexclusieve nieuwkomer
Kun je niets van je gading vinden in het vrij uitgebreide modellenaanbod van Ferrari? Dan laat je Ferrari toch gewoon een uniek exemplaar bouwen dat wél aan je wensen voldoet? Ferrari levert met deze BR20 het bewijs dat dat daadwerkelijk gebeurt.
Lees verder