Doorgaan naar hoofdcontent

De 7 beste handgeschakelde versnellingsbakken

AUTOWEEK
De 7 beste handgeschakelde versnellingsbakken
Automatische versnellingsbakken worden steeds sneller en vooral steeds efficiƫnter. Toch valt er ook nog wel wat te zeggen voor de handgeschakelde transmissie.
Lees verder

Een tijdreis door de autohistorie met Maarten van Rossem - De Jaren 70
Maarten van Rossem weet niet alleen veel over geschiedenis, maar ook over auto's. Een ideale combinatie om samen met hem eens door de showroom van E&R Classics in Waalwijk te neuzen. In deze zevendelige serie neemt Michiel Willebrands je mee langs een kleine eeuw autohistorie, waarbij Maarten van Rossem de auto's op zijn eigen, unieke wijze van commentaar voorziet.
Lees verder

Peugeots eerste dieselmotor vond gretig aftrek
Wanneer Peugeot in 1958 een dieselmotor in de 403 monteert kan niemand bevroeden dat die viercilinder ruim drie decennia lang in een waaier aan modellen z'n weg over de wereld zal vinden.
Lees verder

Audi A8 L Horch gaat Maybach S-klasse te lijf
Audi trekt de oude merknaam Horch uit de mottenballen en plakt het achterop de naam van een ellenlange A8. Dit is de Audi A8 L Horch, een extra lange versie waarmee Audi de Mercedes-Maybach S-klasse om de oren wil slaan.
Lees verder

Aantal (deels) elektrische deelauto's verdubbeld
Het aantal (deels) elektrische deelauto's is in een jaar tijd verdubbeld, van dik 5.000 in maart 2020 naar 11.500 in maart dit jaar.
Lees verder