woensdag 10 november 2021

Dit is de nieuwe Suzuki Celerio

AUTOWEEK
Dit is de nieuwe Suzuki Celerio
De Suzuki Celerio is al even geleden uit het Europese gamma geknipt, maar nu is er een splinternieuwe! De nieuwe Celerio staat op een voor het model compleet nieuw platform volgens Suzuki de zuinigste auto met een benzinemotor...
Lees verder

Doek valt voor Citroën C1
Het is over en uit voor de Citroën C1. De kleine stadsrakker wordt niet meer geproduceerd en het heeft er alle schijn van dat de C1 geen opvolger krijgt.
Lees verder

Ford Puma ST krijgt exclusieve topversie
Ford voegt een exclusieve editie toe aan het leveringsgamma van de Puma. Het gaat om de Puma ST Gold Edition, een tot tien stuks gelimiteerde serie van de sportiefste Puma die je kunt kopen.
Lees verder

Polestar bekritiseert 'lakse automerken'
Polestar-CEO Thomas Ingenlath roept autofabrikanten op tot een snelle verschuiving naar 'klimaatneutrale mobiliteit' en is er niet vies van om de complete auto-industrie met stevige woorden fiks te bekritiseren.
Lees verder

Volvo begint met 'interne CO2-heffing'
Volvo heeft op de klimaatconferentie in Glasgow uit de doeken gedaan dat het bij zichzelf een heffing per ton uitgestoten CO2 in rekening gaat brengen. Dit moet een 'stimulans tot verdere verduurzaming' zijn, maar bereidt Volvo uiteraard ook gewoon voor op een extern opgelegde CO2-heffing.
Lees verder