Doorgaan naar hoofdcontent

'Dit slechte rijgedrag leren kinderen van ouders'

AUTOWEEK
'Dit slechte rijgedrag leren kinderen van ouders'
Kinderen kijken scherp naar hoe hun ouders rijden. Zeker als ze een ouder als 'rijinstructeur' hebben. In het Verenigd Koninkrijk mag je rijles krijgen van je ouders, maar Britse rijinstructeurs merken dat dit soms slechte raadgevers zijn.
Lees verder

Tesla-laadpunten nu ook beperkt beschikbaar voor andere merken
Tesla is maandag begonnen met een pilot waarbij tien eigen laadlocaties in Nederland worden opgesteld voor elektrische auto's van andere merken. Volgens de Amerikaanse fabrikant moet dat zorgen over bijladen wegnemen bij het grote publiek, zodat uiteindelijk meer mensen elektrisch gaan rijden.
Lees verder

Chevrolet pakt uit: The Beast Concept en elektrische hot rod
Ook Chevrolet heeft een stel opvallende auto's klaargestoomd voor de SEMA Show in Las Vegas. Het merk neemt onder meer The Chevy Beast mee naar het autofeestje waar de superchargers, schroefveren en spoilers je om de oren vliegen. Daarnaast breng Chevy een bijzondere restomod mee.
Lees verder

Mini Cooper – 2006 – 341.428 km - Klokje Rond
De Mini is misschien wel de meest begeerde gebruikte auto die er te koop is. Inmiddels is er voor elke beurs wel een te vinden. Amke Wassink kreeg de hare voor niks van haar vader, die de auto ooit nieuw kocht. Het enige wat je erop zou kunnen aanmerken is de kilometerstand; de nieuwigheid is er wel vanaf.
Lees verder

Peugeot e-Boxer - Test
De Peugeot e-Boxer bewijst dat het prima mogelijk is om bij een al wat oudere bestelauto de dieselende machinerie te vervangen voor een elektrische. Maar het brengt in dit geval wel een aantal beperkingen met zich mee.
Lees verder