donderdag 25 november 2021

DS 4 arriveert bij de dealer

AUTOZINE
DS 4 arriveert bij de dealer
De nieuwe DS 4 arriveert op 22 november bij de Nederlandse DS Stores. Dat betekent dat het model nu uitgebreid is te bezichtigen en te ervaren en dat de eerste bestellingen aan klanten worden geleverd, met voorrang voor het speciale introductiemodel DS 4 LA PREMIERE.
Lees verder

MINI tijdelijk leverbaar als Rockingham
De MINI 1275 GT won in de jaren 70 race na race op het circuit Rockingham Motor Speedwayin Engeland. Na ruim 50 jaar heeft MINI deze legende teruggehaald en in een modern jasje gestoken in de vorm van een speciale, gelimiteerde editie: de MINI Rockingham GT. Deze editie is beschikbaar op alle Cooper S-motoriseringen van de MINI 3- en 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman en is onder meer uitgerust met het JCW Aerodynamica pakket, 17 inch JCW Track Spoke velgen en de speciale Rockingham GT designelementen.
Lees verder

Alpine A110 krijgt nieuwe uitvoeringen
Sinds de introductie in december 2017 is de Alpine A110 leverbaar geweest in diverse uitvoeringen, van de Alpine A110 Premiere Edition tot de Alpine A110 Legende GT. Nu onthult Alpine het vernieuwde A110 aanbod, bestaande uit de A110, A110 GT en A110 S. Deze versies zijn alle even puur Alpine, maar met een eigen karakter. Iedere Alpine A110 is licht en wendbaar, biedt verbeterde prestaties en wordt aangedreven door een 1,8-liter turbomotor in combinatie met een 7-traps Getrag-automaat met dubbele koppeling.
Lees verder

Kia onthult nieuwe Niro
Kia heeft tijdens de Seoul Mobility Show 2021 de compleet nieuwe Niro onthuld. Met deze nieuwe auto wil Kia duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar maken. De nieuwe Niro is vanuit de basis compleet nieuw ontwikkeld volgens de Opposites United designfilosofie van de onderneming, en volgt daarmee het Joy for Reason credo. De Niro haalt zijn inspiratie uit de natuur; niet alleen qua design, maar ook in de keuze voor kleuren, materialen en afwerking. Daarmee heeft Kia een perfecte balans gevonden tussen een milieuverantwoorde benadering en een toekomstgericht concept.
Lees verder

Suzuki introduceert nieuwe S-Cross
Suzuki introduceert nieuwe de S-Cross. De grote bodemvrijheid, stoere hoekige wielkastranden, 17 inch lichtmetalen wielen, grote hoogglans zwarte grille met daarin het herkenbare Suzuki-logo en de zilverkleurige skidplates voor en achter, geven de nieuwe S-Cross een actieve en robuuste uitstraling. Vanaf vrijdag 17 december 2021 is de nieuwe S-Cross te zien bij de Nederlandse Suzuki-dealer.
Lees verder