zondag 21 november 2021

DS bouwt 7 Crossback Elysee

AUTOZINE
DS bouwt 7 Crossback Elysee
Sinds 1958, het ontstaan van de huidige republiek Frankrijk, zijn speciaal ontwikkelde varianten van de DS, SM en vervolgens DS 5 en DS 7 Crossback gebruikt door zeven presidenten. Bij zijn inauguratie in 2017 reed Emmanuel Macron over de Champs Elysees in de DS 7 Crossback Presidentiel. De nieuwe versie, de DS 7 Crossback Elysee, heeft een 300 pk sterke E-TENSE plug-in hybride krachtbron, vierwielaandrijving en Ink Blue exterieurkleur.
Lees verder

Porsche introduceert 718 Cayman GT4 RS
De Porsche 718 Cayman GT4 RS is het nieuwe topmodel van de 718-familie. Het hart van de 718 Cayman GT4 RS wordt gevormd door de atmosferische zescilinder boxermotor die Porsche ook gebruikt in de 911 GT3 en de GT3 Cup raceversie. De motor draait tot 9.000 tpm. Ten opzichte van de 718Cayman GT4 heeft de RS-versie 59 kW/80 pk meer vermogen, wat resulteert in een gewicht-vermogenverhouding van 2,83 kg/pk. Het maximumkoppel is verhoogd van 430 naar 450 Nm. E?n van de opvallende kenmerken van de nieuwe topversie van de 718 zijn de luchtinlaten achter de portierruiten, waar de 718 Cayman normaal gesproken kleine zijruiten heeft.
Lees verder

Vinfast onthult zijn elektrische SUV's
Op de Los Angeles Auto Show 2021 lanceerde VinFast officieel zijn wereldwijde merk voor elektrische voertuigen en onthulde tegelijkertijd twee elektrische SUV-modellen, de VF e35 en de VF e36, met verschillende technologie?n. Dit feit vertegenwoordigt een belangrijke in het wereldwijde uitbreidingsplan om de beweging van de wereldwijde revolutie van slimme elektrische voertuigen (EV) te stimulerenen de Toekomst van mobiliteit voor een groene planeet en duurzame ontwikkeling te realiseren. Door als wereldwijd EV-merk te debuteren op de Los Angeles Auto Show (LA Auto Show) 2021, heeft VinFast Zuidoost-Azi? als een baken neergezet
Lees verder

XPENG komt naar Nederland
XPENG Motors, een leverancier van elektrische autos, gaat zijn Europese netwerk uitbreiden met levering in Nederland, Zweden en Denemarken. XPENG verwacht zijn elektrische voertuigen begin 2022 te introduceren op deze drie nieuwe markten.
Lees verder

Dacia verkoop 40.000e Spring
Sinds oktober trekken de eerste klanten naar de Dacia dealer om de Dacia Spring in ontvangst te nemen die ze tussen maart en juni 2021 via pre-order hebben besteld. Het pre-order programma in diverse Europese landen (Frankrijk, Italie, Duitsland, Nederland, Roemenie, Spanje, enz.), oogstte succes, met meer dan 16.000 reserveringen binnen drie maanden tijd.
Lees verder