dinsdag 23 november 2021

Elektrisch alternatief Volkswagen Passat in beeld

AUTOWEEK
Elektrisch alternatief Volkswagen Passat in beeld
Het ID-label van Volkswagen groeit gestaag. Over ongeveer twee jaar komt Volkswagen met een volledig elektrische alternatief voor de Passat, een model dat op deze set spionagefoto's weer in een bijzonder camouflagepak is te zien.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 47
AutoWeek 46 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Aan stoere auto's geen gebrek in dit nummer. De Cupra Formentor VZ5, de Maserati Levante GT Hybrid en vooral de Toyota GR86 bieden veel vermaak. Nuchtere, compacte auto's vind je in onze triotest van drie B-segmenters.
Lees verder

Parkeerdrukte neemt af door coronamaatregelen
Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen is het aantal parkeertransacties de afgelopen week gedaald. Dat meldt parkeerapplicatie Parkmobile.
Lees verder

Mercedes-Benz wil banden leeg laten lopen als 'noodrem'
Mercedes-Benz heeft een bijzondere manier voor ogen om auto's af te remmen als de reguliere remmen het niet meer kunnen bolwerken. Het werkt aan een systeem dat de banden leeg laat lopen om de boel snel tot stilstand te krijgen.
Lees verder

Porsche 911 (1991) - In het Wild
Voor ons hebben we een Porsche 911 Carrera 4 uit 1991. Daar klopt niets van, zou je zeggen, maar toch is het echt zo. Althans, dat was het ooit. Hier is sprake van een zeer geslaagde ombouw.
Lees verder