Doorgaan naar hoofdcontent

Fisker Ocean is (eindelijk) klaar voor productie

AUTOFANS
Fisker Ocean is (eindelijk) klaar voor productie
Taal Nederlands Nieuws over de Fisker Ocean komt en gaat al zo'n twee jaar maar nu zou het eindelijk zover zijn. De Amerikaanse fabrikant laat weten dat zijn elektrische SUV productierijp is. Aanvankelijk wordt hij enkel in de thuismarkt geleverd maar Fisker wil deze auto ook naar Europa brengen.
Lees verder

Rijtest: McLaren GT (2021)
Rijtesten Taal Nederlands McLaren waagt zich met de GT in het segment van de Gran Tourer. Hoe praktisch is zo'n reiswagen met middenmotor? Redacteur Wim zoekt het uit! McLaren waagt zich met de GT in het segment van de Gran Tourer. Hoe praktisch is zo'n reiswagen met middenmotor? Redacteur Wim zoekt het uit! Europese autosegmentatie: SAuto type: Coup√© - vierdeurscoup√©Model: Mclaren
Lees verder

Video: Rimac test Nevera-hypercar van ruim 2 miljoen off-road
Taal Nederlands Dat de doorsnee hypercar niet bedoeld is om op ruig terrein te rijden, dat weten ze bij Rimac natuurlijk ook. Maar als je weet dat je peperdure bolide nadien toch het leven zal laten tijdens een crash test… waarom zou je er dan niet eerst even gek mee doen?
Lees verder

Toyota C-HR krijgt nieuw infotainment met OTA-updates
Taal Nederlands Toyota brengt zijn C-HR up-to-date met een kleine opfriskuur. Letterlijk en figuurlijk, want de cross-over krijgt een nieuw infotainmentsysteem dat zichzelf bij de les houdt door middel van internet-updates. Daarnaast vinden we voortaan een nieuw uitrustingsniveau in de configurator onder de noemer C-Lub.
Lees verder

Bizar: Aftandse Renault Avantime evenaart moderne auto's in moose test
Taal Nederlands Vraag jij je ook zo vaak af hoe een oude, afgeleefde auto het er van af zou brengen in moderne veiligheidstests? De dames en heren van km77.com duidelijk wel. Zij stelden een 19 jaar oude Renault Avantime met versleten banden op de proef in de beruchte moose test, en het resultaat was eigenlijk compleet verrassend.
Lees verder