maandag 8 november 2021

Ford had ooit een V8 voor het volk

AUTOWEEK
Ford had ooit een V8 voor het volk
Om Chevrolet van repliek te dienen, komt Ford in 1932 met een V8, tot dan toe een constructie voor de bovenkant van de markt. Door een speling van het lot worden de laatste exemplaren van dit succesnummer bijna veertig jaar later door Chrysler in elkaar gezet.
Lees verder

Een tijdreis door de autohistorie met Maarten van Rossem - De Jaren 80
Maarten van Rossem weet niet alleen veel over geschiedenis, maar ook over auto's. Een ideale combinatie om samen met hem eens door de showroom van E&R Classics in Waalwijk te neuzen. In deze zevendelige serie neemt Michiel Willebrands je mee langs een kleine eeuw autohistorie, waarbij Maarten van Rossem de auto's op zijn eigen, unieke wijze van commentaar voorziet.
Lees verder

Steeds meer auto's met af fabriek vierseizoenenbanden
De vierseizoenenband rukt op. Goodyear ziet het als het snelstgroeiende bandensegment. We spraken met Laurent Colantonio, Regional Technology Director Consumer bij Goodyear.
Lees verder

Apollo Project Evo: visueel drama
De vraag 'wat maakt een supercar' laat zich moeilijk beantwoorden. Dat auto's in die categorie het nodige visuele drama met zich meebrengen, lijkt echter altijd het geval. De Apollo Project Evo is daar een schoolvoorbeeld van.
Lees verder

Deze week: rijden met Renault Megane E-tech en Klokje Rond Seat Leon 20VT
Deze week lees en zie je hoe de Renault Mégane E-Tech rijdt. De elektrische Renault is een van de belangrijkste nieuwe modellen voor 2022 en voor het merk het belangrijkste model in jaren. Dinsdag staat de video van de test online.
Lees verder