woensdag 3 november 2021

Ford organiseert Bring on Tomorrow event

AUTOZINE
Ford organiseert Bring on Tomorrow event
Ford organiseert van zaterdag 6 t/m woensdag 10 november 2021 het Bring on Tomorrow event. Tijdens dit vijfdaagse evenement, dat wordt gehouden op het Plein in Den Haag, vlak naast het Binnenhof, komen bezoekers alles te weten over elektrisch rijden en kunnen ze ervaren welke vorm van elektrificatie het beste past bij hun wensen. Als kers op de taart kan worden gereden met de spectaculaire Mustang Mach-E GT met een duizelingwekkende trekkracht van 830 Nm en een sprinttijd van 0 naar 100 km/u in slechts 3,7 seconden.
Lees verder

MG ZS aangepast voor modeljaar 2022
De MG ZS EV is aangepast voor modeljaar 2022. Het model biedt een gemoderniseerd in- en exterieur, een aanzienlijk grotere actieradius, verbeterde prestaties en meer technologie. De grondig vernieuwde MG ZS EV is per direct te bestellen bij de Nederlandse MG Brand Stores voor prijzen vanaf 30.990 euro (fiscale waarde).
Lees verder

Audi A8 aangepast voor modeljaar 2022
De Audi A8 heeft een facelift ondergaan voor modeljaar 2022. De voor- en achterkant zijn opnieuw vormgegeven. Nieuwe verlichtingsfuncties en enkele technologische aanpassingen die het welbehagen van zowel de bestuurder als de VIPs achterin vergroten, onderstrepen de rol van de A8 als absoluut vlaggenschip binnen het Audi-aanbod.
Lees verder

Volkswagen Taigo nu te bestellen
Volkswagens compleet nieuwe crossover, de Taigo, is nu te bestellen. De Taigo debuteert in de Life-uitvoering, inclusief Digital Cockpit, LED-koplampen ?n IQ. Drive Travel Assist, waarmee de Taigo ook semi-autonoom kan rijden. In januari 2022 komt de Taigo, die nu te bestellen is vanaf 28.590 euro (prijs per 1 januari 2022) naar Nederland. Kort na de marktintroductie wordt het gamma verder uitgebreid met een basisversie, die naar verwachting een prijs rond de 26.000 euro krijgt.
Lees verder

Autotest: Lexus UX
Het instapmodel van Lexus, de CT, is na vele jaren eindelijk uit productie genomen. Maar... er is geen opvolger voor deze chique hatchback gepland. Daarom is de UX nu het instapmodel van Lexus. De UX is echter een SUV (luxe terreinwagen) en daarom een stuk duurder dan de CT. Om toch een scherp geprijsd instapmodel aan te kunnen bieden is de Lexus UX er voortaan ook als "200". Weet dit instapmodel te overtuigen als echte Lexus?
Lees verder