dinsdag 30 november 2021

Genesis G90: snoeiharde aanval op S-klasse

AUTOWEEK
Genesis G90: snoeiharde aanval op S-klasse
Genesis heeft zijn wapens geladen en mikt zijn vizier nauwkeuriger dan ooit op de Mercedes-Benz S-klasse. Het luxemerk van Hyundai geeft de eerste beelden vrij van de geheel nieuwe G90, een gelikt gelijnde toplimousine die vooralsnog helaas niet voor Europa op de rol staat.
Lees verder

Fastned nu ook in Frankrijk
Vanaf nu vind je de snelladers van Fastned ook in Frankrijk. Het snellaadbedrijf heeft namelijk zijn eerste vier snellaadstations in het land geopend. Uiteraard blijft het niet bij vier laadstations.
Lees verder

Skoda Karoq: kleintje Kodiaq
Zo'n vier jaar na de introductie van de Karoq geeft Skoda zijn cross-over een facelift. De vernieuwde Skoda Karoq klautert met een subtiel gemoderniseerd exterieur en een op detailniveau aangescherpt interieur van de snijtafel.
Lees verder

Zo ver komt een elektrische auto als de accu 'leeg' is
Wie nog altijd de angst heeft om met een elektrische auto met een lege accu te komen te staan, kunnen we enigszins geruststellen. Uit testwerk van Autobest blijkt dat je veelal nog tientallen kilometers kunt rijden nadat de accu volgens de boordcomputer leeg is gereden.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 48
AutoWeek 48 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Deze week tref je onder meer een zeer interessante test tussen drie spraakmakende elektrische auto's in de 'nieuwe middenklasse', maar bijvoorbeeld ook een test tussen twee nuchtere occasions. Voor wie het nog wel wat ouder mag zijn: we hebben ook een mooi verhaal over een Peugeot 205 CTI en zetten de oude Volkswagen Golf VR6 Variant naast de nieuwe Golf R Variant.
Lees verder