donderdag 25 november 2021

Grote bedrijven: 'Alle leaseauto's per 2025 uitstootvrij'

AUTOWEEK
Grote bedrijven: 'Alle leaseauto's per 2025 uitstootvrij'
Een behoorlijk aantal grote Nederlandse bedrijven en enkele grote gemeentes willen dat alle nieuwe leaseauto's per 2025 uitstootvrij zijn. Daarmee zou het zakelijke wagenpark vooruitlopen op het Klimaatakkoord en het EU-doel.
Lees verder

Deze auto's uit de jaren 80 rijden nog het meeste rond
In onze rubriek In het Wild komen nog opvallend vaak auto's uit de jaren tachtig voorbij. Reden voor ons om eens uit te zoeken welke modellen van in dat decennium nieuw geleverde auto's echte overlevers zijn. Deze top tien is samengesteld op basis van auto's met een eerste toelatingsdatum in Nederland tussen 1 januari 1980 en 31 december 1989 en een geldig/actief kenteken. Bron: CarTalk International
Lees verder

Nieuwe Kia Niro: vanaf 2022 in Nederland
Kia heeft zijn voor Nederland belangrijkste auto vernieuwd. Dit is de compleet nieuwe Kia Niro, een cross-over waar naast hybride en een plug-in hybride versies ook weer een volledig elektrische nieuwe e-Niro van komt. De nieuwe Kia Niro is vanaf medio 2022 in Nederland te koop.
Lees verder

Nieuwe sportieve Skoda heet Afriq
Skoda geeft een schets en daarbij de naam van een wel heel heftig nieuw model vrij. Het merk trekt binnenkort het doek van de Afriq, een heftig bespoilerd gevaarte dat zich vooral thuis lijkt te voelen op de rallyparcours.
Lees verder

Verkoop bedrijfswagens EU wederom gedaald
Inmiddels is het eigenlijk geen verrassing meer, maar ook in oktober zijn er in de Europese Unie minder bedrijfswagens verkocht dan in die maand in 2020.
Lees verder