zaterdag 6 november 2021

Het gaat allemaal over tijd geld en emotie – column

Auto Motor Klassiek
Het gaat allemaal over tijd geld en emotie – column
Toen ik veertig was kocht ik een M72 voor 250 gulden. Een bijna smetteloze Honda CB750 kostte me bijna twee mille. Een Suzuki GT 750 met drie in een Reino pijp en een Velorex zijspan was voor mij voor drieduizend gulden. Er zit dus progressie in mijn aankopen. Een 99 Dominator is tegenwoordig...
Lees verder

Renault 8 Gordini. Gezinswagentje met heel veel peper
Renault kon tijdens de jaren zestig al langere tijd bogen op de bouw van kleine sportieve auto's. De kleine 4 CV 1063 was zo'n wagen, die bovendien Jean Redélé een uitgangspunt vormde de eerste Alpine te bouwen. Ook de Dauphine 1093 had een bijzondere klank bij de aanhangers van...
Lees verder