zondag 28 november 2021

Hoe de Kia Niro de populairste auto van Nederland werd

AUTOWEEK
Hoe de Kia Niro de populairste auto van Nederland werd
Kia presenteerde deze week een nieuwe Niro. Dat is groot nieuws, want de huidige Kia Niro is aan het einde van zijn carrière de populairste auto van Nederland. Hoe is dat zo gekomen?
Lees verder

Waarom de Ford Sierra voor Taunus-rijders schrikken was
In een poging om de meest conservatieve Ford Taunus-rijders voor zich te winnen, besloot de Nederlandse Toyota-importeur tot een handreiking: onze Carina is veel meer iets voor jullie dan die enge nieuwe Sierra. Leuk bedacht, maar per saldo zonder het gewenste resultaat.
Lees verder

Elektrische supercars die hun tijd vooruit waren - De Vluchtstrook
Ook sportauto's en performance-modellen ontkomen er zoals het er nu naar uit ziet op termijn niet aan: volledige elektrificatie. Audi en Mercedes-Benz kwamen er in de eerste helft van het vorige decennium al mee, maar lieten het idee daarna op de plank liggen. Tijd om de pioniers R8 e-tron en SLS Electric Drive weer eens in de spotlights te zetten!
Lees verder

BMW 2-serie Coupé - Eerste rijtest
Compacte BMW's worden langzamerhand allemaal voorwielaandrijvers. De 2-serie Coupé is de uitzondering die de regel bevestigt. BMW ziet hem als de ultieme driftmachine. Maakt hij de pretenties waar?
Lees verder

Suzuki S-Cross - Eerste Kennismaking
Suzuki heeft een nieuwe S-Cross in de startblokken staan. Mild hybrid is standaard, 4WD en automaat een optie. Wij lopen vast een stukje om de auto heen om te zien wat nieuw is.
Lees verder