zaterdag 6 november 2021

Hyundai kondigt SEVEN aan

AUTOZINE
Hyundai kondigt SEVEN aan
Hyundai heeft de eerste beelden gedeeld van de nieuwe concept car SEVEN. Dit studiemodel verwijst naar een gloednieuwe SUV die het nieuwe line-up-merk van Hyundai, IONIQ, komt versterken.De officiele onthulling van SEVEN vindt plaats op 17 november op AutoMobility LA in Los Angeles en is online te volgen. SEVEN zal van 19 tot 28 november te zien zijn voor het grote publiek.
Lees verder

NewMotion wordt Shell Recharge Solutions
NewMotion, een leverancier van laadoplossingen in Europa en onderdeel van Shell, kondigt aan dat het de krachten bundelt met het Amerikaanse zusterbedrijf Greenlots en Shell Recharge. De drie bedrijven gaan verder onder de naam Shell Recharge Solutions waardoor een wereldwijd, ge?ntegreerd aanbod voor laadoplossingen voor elektrische voertuigen ontstaat onder ??n merkidentiteit. De verandering wordt begin 2022 zichtbaar.
Lees verder

Volkswagen onthult ID.5
Met de ID.5 en de sportieve ID.5 GTX maakt Volkswagen zijn entree in het segment van de elektrisch aangedreven SUV Coup?s. De nieuwe leden van de ID. Family zijn standaard uitgevoerd met de ID.software 3.0. Daarmee wordt sneller opladen mogelijk en is de stembediening sterk verbeterd. Bovendien zetten de nieuwe ID.5-versies de volgende stap op weg naar autonoom rijden.
Lees verder

Renault introduceert Kangoo E-Tech EV
Renault introduceert de nieuwe Kangoo E-Tech electric. Deze 100% elektrisch aangedreven bestelwagen biedt een theoretische actieradius tot 300 km (WLTP) en moeiteloze prestaties dankzij de 90 kW elektromotor, terwijl het laadvermogen, laadvolume en trekgewicht gelijk zijn aan die van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor. De nieuwe Kangoo E-Tech electric wordt gebouwd in het Franse Maubeuge en is te koop vanaf de lente van 2022.
Lees verder

Kia plaatst reusachtige EV6
Nederland is een nieuwe blikvanger rijker. Langs de A2 bij Breukelen is vanaf nu de allergrootste EV6 ter wereld te zien. Kia Nederland heeft een enorme EV6 voor het hoofdkantoor in Breukelen geparkeerd om meerdere mijlpalen te vieren. Zo is de EV6 met zijn Opposites United design en technologie h?t nieuwe boegbeeld van Kia. De grootste EV6 ter wereld staat tevens symbool voor het inmiddels grootste automerk van Nederland afgaande op het aantal verkochte autos in 2021.
Lees verder