zondag 21 november 2021

Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022

AUTOZINE
Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022
De Lexus LC gaat modeljaar 2022 in met subtiele wijzigingen die niet direct zichtbaar zijn, maar die wel effect sorteren. Met het zogenaamde Bespoke Build-programma krijgen klantenbovendien de kans om zeer individuele wensen in vervulling te laten gaan.
Lees verder

Volkswagen vernieuwt T-Roc voor 2022
Volkswagen heeft de vernieuwde T-Roc en T-Roc Cabrio onthuld. De compacte SUV-modellen vallen op door een vernieuwd design, verfijnd interieur, meer bedieningsgemak en de allernieuwste connectiviteitsfuncties en assistentiesystemen. Ook door uitbreiding van de standaarduitrusting met LED-koplampen en de Digital Cockpit is de nieuwe T-Roc moderner geworden.
Lees verder

Kia onthult Concept EV9
Kia onthult op AutoMobility LA de Concept EV9. De concept car is een duidelijke vooruitblik op de volgende toevoeging aan het aanbod van Kia. De Concept EV9 is net als de EV6 een puur elektrische auto van Kia, op basis van het Electric Global Modular Platform (E-GMP). De concept car belichaamt de visie van het merk, op het gebied van duurzame mobiliteitsoplossingen, die onlangs is gepresenteerd tijdens de digitale presentatie Kia Sustainability Movement. Het design van de SUV is ge?nspireerd op de natuur en er is gebruik gemaakt van upcycled materialen die zijn gemaakt van restafval uit het kwetsbare mariene ecosysteem.
Lees verder

Hyundai presenteert SEVEN
Hyundai presenteert SEVEN. Het is een concept van een nieuwe elektrisch aangedreven SUV (SUEV). De designstudie schittert als wereldprimeur op AutoMobility LA in Los Angeles (19 - 28 november).SEVEN borduurt voort op de 45 Concept van 2019 en de Prophecy Concept van 2020. De nieuwe creatie is een volgende stap op weg naar een nieuw model in het line-up-merk IONIQ van Hyundai, speciaal voor batterij-elektrisch aangedreven autos (BEV). Het conceptmodel SEVEN is bovendien een bewijs van de commitment van Hyundai om in 2045 een CO2-neutrale bedrijfsvoering te realiseren.
Lees verder

Renault Kangoo is Van of the Year 2022
De nieuwe Renault Kangoo is uitgeroepen tot International Van of the Year 2022 (IVOTY). De bedrijfswagen werd tot winnaar uitgeroepen door een internationale jury van 24 bedrijfswagenjournalisten. De Kangoo wordt vooral geroemd om zijn efficientie, veiligheid, duurzaamheid en milieunormen. Het is de vierde keer dat Renault de IVOTY-prijs in de wacht sleept.
Lees verder