vrijdag 19 november 2021

Lincoln Zephyr: Ford Mondeo met glimmers

AUTOWEEK
Lincoln Zephyr: Ford Mondeo met glimmers
Ford brengt in China een compleet nieuwe Mondeo op de markt, een auto die aan Europese neus voorbijgaat. Die nieuwe Mondeo krijgt van zustermerk Lincoln een premiumbroertje. Dit is de Lincoln Zephyr.
Lees verder

Kia EV6 pakt record met korte laadtijd
Kia heeft in de Verenigde Staten een Guinness World Record weten te bemachtigen met een trip van New York naar Los Angeles. Een Kia EV6 legde die trip af met een recordkorte laadtijd.
Lees verder

Buick houdt MPV springlevend
In Europa is de traditionele MPV op een handjevol modellen na volledig uitgestorven. Buiten de Europese grenzen zijn de ruimtereuzen nog volop in trek. Buick bewijst dat door niet één, maar twee futuristische vooruitblikken op nieuwe MPV's te laten zien.
Lees verder

Ford-CEO: 600.000 EV's per jaar in 2023
Ford trapt het stroompedaal diep in: aan het eind van 2023 wil het merk 600.000 EV's per jaar produceren, nog voordat het merk de nieuwe EV-fabrieken uit de grond heeft gestampt. Dat is een verdubbeling van het originele plan van de Amerikaanse autofabrikant.
Lees verder

Tesla online veruit meest besproken automerk
Tesla maakt nog altijd de tongen los. Heus niet alleen op AutoWeek.nl. Tesla blijkt online namelijk veruit het meest besproken automerk, zo blijkt uit onderzoek van GlobalData.
Lees verder