dinsdag 16 november 2021

Mazda CX-50 is nieuwe SUV met ruig randje

AUTOWEEK
Mazda CX-50 is nieuwe SUV met ruig randje
Mazda breidt zijn modellengamma uit met een nieuwe SUV die luistert naar de naam CX-50. De CX-50 is opvallend avontuurlijk uitgedost en rolt straks in de Verenigde Staten van de band in een fabriek die in beheer is van zowel Mazda als Toyota.
Lees verder

Renault Air4 brengt R4 naar de toekomst
Renault stelt later deze maand de Air4 aan de wereld voor, een showauto die nu al een lekker eigenwijs ding belooft te worden. Het merk laat alvast de eerste flarden van een studiemodel zien dat met een beetje hulp van buitenaf naar grote hoogte wordt gebracht.
Lees verder

Nationale auto Turkije in productievorm
TOGG heeft de ambitie om het Daf van Turkije te worden. Eind 2019 liet het merk conceptversies van zijn eerste model zien en AutoWeek kan je nu de eerste platen laten zien van de productieversie van die SUV.
Lees verder

Genesis komt met elektrische GV70
Genesis toont een duistere teaserplaat van wat zeer waarschijnlijk een nieuwe elektrische SUV is. De elektrische nieuwkomer beleeft zijn debuut later deze maand in China.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 46
AutoWeek 46 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Deze week hebben we aandacht voor twee stationwagens die een levend erfstuk van andere tijden zijn, rijden we voor het eerst met de gloednieuwe BMW 2-serie Coupé en kijken we wat een Mercedes-Benz CLS 500 met dik 4 ton op de teller nog aan leven in zich heeft.
Lees verder