woensdag 3 november 2021

Meerderheid Duitsers vindt maximumsnelheid goed idee, zegt ARD

AUTOFANS
Meerderheid Duitsers vindt maximumsnelheid goed idee, zegt ARD
Taal Nederlands Volgens een enquête van de ARD is de meerderheid van de Duitsers voorstander van een snelheidsbeperking op de Autobahn. Al is er wel een 'maar', en die schuilt achter de vraagstelling die de ARD gebruikte om dit resultaat te bekomen.
Lees verder

Bugatti Rimac officieel joint venture, Mate Rimac nieuwe CEO
Taal Nederlands Deze zomer kwam het nieuws boven water dat Bugatti en Rimac de handen in elkaar zouden slaan. Vanaf nu is die joint venture officieel waardoor de Franse en Kroatische hypercarbouwers technologieën gaan delen. De 33-jarige Mate Rimac komt aan het roer van het nieuwe bedrijf te staan.
Lees verder

Alle nieuwe auto's in Vlaanderen elektrisch vanaf 2027?: regeerakkoord op tafel
Taal Nederlands Volgens verschillende bronnen wil de Vlaamse regering morgen (woensdag) een voorstel op de regeringstafel leggen om vanaf 2027 enkel nog elektrische auto's in te schrijven in ons landdeel. Daarmee zou Vlaanderen één van de Europese voortrekkers worden in de overstap naar elektromobiliteit.
Lees verder

Rijtest: Mercedes C-Klasse Break (C 200) (2021)
Taal Nederlands Al bijna drie decennia schroeft Mercedes de spirituele opvolger van de 190 in elkaar. Ondertussen is die C-Klasse alweer toe aan zijn vijfde generatie. Kan de C-Klasse Break met een klassieke benzinemotor nog overtuigen in een wereld vol plug-inhybrides, EV's en SUV's? We zoeken het uit.
Lees verder

Morgen trekt Volkswagen doek van ID.5
Taal Nederlands Volkswagen heeft te kennen gegeven dat het morgen het doek zal halen van de ID.5. Die ID.5 kan je zien als het SUV Coupe-broertje van de ID.4 en zal bij zijn lancering meteen ook beschikbaar zijn als GTX. Het GTI van VW's EV's zeg maar.
Lees verder