vrijdag 26 november 2021

'Nederland één van eerste landen waar autobezit verdwijnt'

AUTOWEEK
'Nederland één van eerste landen waar autobezit verdwijnt'
Het gros van de Nederlanders heeft nu nog een auto voor de deur staan om van deur tot deur te reizen. Dat gaat in de toekomst veranderen, verwacht Siemens. Dat werkt aan een app die 'mobility as a service' groot moet maken.
Lees verder

Renault 4 vliegt de toekomst tegemoet als AIR4
De Renault 4 was een lekker eenvoudige en betaalbare auto voor een breed publiek. Renault steekt zijn icoon nu echter in een totaal ander jasje door er een soort drone van te maken. De creatie heet AIR4.
Lees verder

'Tesla steekt miljoenen in uitbreiding Chinese productie'
Tesla zou omgerekend zo'n €139 miljoen willen investeren in zijn autofabriek in de Chinese miljoenenstad Sjanghai. Daarmee moeten delen van de zogenoemde Giga Shanghai-fabriek uitgebreid worden. Ook komen er extra mensen in dienst.
Lees verder

Toyota Corolla krijgt verbeterde infotainment
Toyota frist de Corolla in de aanloop naar het nieuwe jaar licht op en voert net als bij de C-HR een kleine reeks aanpassingen door. Het nieuwe infotainmentsysteem is daarvan het meest noemenswaardig.
Lees verder

Volvo C40 erg populair
De elektrische Volvo C40, het platgeslagen broertje van de elektrische XC40, is naar verluidt erg populair in Europa. De auto zou voor dit jaar al zijn uitverkocht.
Lees verder