donderdag 4 november 2021

Nederlanders komen met 'rijdende bommen' uit Duitsland

AUTOWEEK
Nederlanders komen met 'rijdende bommen' uit Duitsland
Brandstoftoerisme is uiteraard geen nieuw fenomeen en ook het meenemen van een extra jerrycannetje goedkopere brandstof niet. Het wordt nu niet alleen in België maar ook in Duitsland soms wel heel gortig.
Lees verder

Hyundai toont stukjes elektrische SUV Seven
Hyundai geeft de eerste visuele flarden vrij van een nieuwe elektrische SUV. Het gaat om een studiemodel dat luistert naar de naam Seven. De Seven geldt natuurlijk de voorbode van een elektrische SUV die Hyundai aan de Ioniq-familie toevoegt.
Lees verder

Elektrische Volkswagen ID Buzz in beeld
De ID-familie van Volkswagen wordt in rap tempo groter. Na de ID3 en ID4 lanceerde Volkswagen deze week de ID5 en tijdens de presentatie van die elektrische 'coupé-SUV' liet Volkswagen direct het volgende nieuwe ID-model zien. Dit is de elektrische ID Buzz.
Lees verder

ZipCharge: EV opladen zonder laadpaal
Nog niet op de plaats van bestemming, maar is de batterij van je elektrische auto bijna leeg en is er geen laadbaal in de buurt? Geen probleem. Althans, niet als het aan ZipCharge ligt. Het bedrijf komt met wat je het beste kunt omschrijven als een powerbank voor elektrische auto's en plug-ins.
Lees verder

Grootste Kia EV6 ter wereld in Nederland
De eerste exemplaren van de Kia EV6 rijden inmiddels rond, maar geen enkele EV6 is zo groot als het immense gevaarte dat Kia Nederland bij zijn hoofdkantoor in Breukelen heeft geparkeerd.
Lees verder