woensdag 17 november 2021

Nieuwe autonome Volkswagen in beeld

AUTOWEEK
Nieuwe autonome Volkswagen in beeld
AutoWeek kan je exclusief beelden laten zien van een splinternieuwe autonome elektrische Volkswagen. Het blokkendoosje op deze patentplaten is van een heel andere orde dan de modellen je van het merk gewend bent.
Lees verder

Lancia Aurelia GT omgetoverd tot bijzondere krachtpatser
De Lancia Aurelia GT moest het vooral van zijn deftige voorkomen hebben, maar daar heeft het Britse bedrijf Thornley Kelham geen boodschap aan. Dat zette de zaag in de Italiaanse schone en gaf 'm een flink gekietelde bekende Italiaanse motor.
Lees verder

Peugeot 106 - Eerste rijtest - Uit de Oude Doos
In 1991 maakten we kennis met een nieuw kleintje van Peugeot: de 106. Die leek klaar om de inmiddels op leeftijd rakende 205 behoorlijk wat kaas van zijn brood te eten, want de eerste indruk was heel goed.
Lees verder

Opel-fabriek Eisenach heeft weer toekomst
De Duitse Opel-fabriek in Eisenach blijft ook in de toekomst gewoon onder Opel opereren. Dat verklaart moederbedrijf Stellantis. Ook is er goed nieuws voor Opel-thuisbasis Rüsselsheim, waar ook onzekerheden over waren.
Lees verder

1.700 Lada's Vesta voor politie
Lada heeft een fikse order binnen weten te slepen. Het merk gaat maar liefst ruim 1.700 exemplaren van de Vesta leveren aan diverse Russische politiekorpsen. Dat is een rij van 7,5 kilometer lang.
Lees verder