woensdag 24 november 2021

Nieuwe retrosedan Haval voor Europa

AUTOWEEK
Nieuwe retrosedan Haval voor Europa
Great Wall heeft het ontwerp van een opvallend vormgegeven nieuw model vastgelegd bij het Europese patentbureau. Het lijkt te gaan om een forse sedan met retrodesign die niet als Wey of Ora voet op Europese bodem zet.
Lees verder

Saleen S7 (2004) - In het Wild
Normaal is de rubriek 'In het Wild' eigenlijk niet bedoeld voor relatief moderne supercars, maar voor deze Saleen S7 maken we graag een uitzondering. Dat die hier in Nederland is, is namelijk heel bijzonder.
Lees verder

Nissan Leaf - Occasion aankoopadvies
In 2011 maakten we kennis met de eerste generatie Nissan Leaf, de tweede kwam in 2018 op de markt. Dan verwacht je een in alle opzichten veel betere EV, maar dat bleek niet helemaal het geval.
Lees verder

Toyota Corolla lijkt ook als sportieve GR te komen
Toyota heeft de sportieve smaak goed te pakken, alleen lijkt de Corolla tot op heden nog goeddeels aan de aandacht van de GR-divisie ontsnapt te zijn. Het heeft er echter alle schijn van dat er ook een GR Corolla aan zit te komen, met techniek van de GR Yaris aan boord.
Lees verder

Compacte auto's met grote aspiraties
De term 'compacte auto' is de zondagse naam voor een stadsauto. Een kleine auto waarmee je jezelf makkelijk kunt verplaatsen in de drukte van de stad. Deze auto's worden veel in private lease-constructies ondergebracht, maar zijn ook onverminderd populair als zakelijke leaseauto.
Lees verder