maandag 22 november 2021

Nieuwe Suzuki S-Cross te zien

AUTOWEEK
Nieuwe Suzuki S-Cross te zien
Suzuki meldt nu zelf dat het binnenkort de nieuwe S-Cross aan de wereld voorstelt. De geheel nieuwe Suzuki S-Cross wordt op 25 november gepresenteerd en wordt in een teaservideo in letterlijke en figuurlijke zin slecht belicht.
Lees verder

'Tesla kan Duitse productie waarschijnlijk dit jaar nog starten'
Er rollen nog altijd geen Tesla's uit de fabriek nabij Berlijn, ook al leek het eerder nog dat het dit najaar zou gaan gebeuren. De lokale minister van Economische Zaken verwacht echter snel groen licht te kunnen geven.
Lees verder

Nieuwe Renault Kadjar gesnapt - AutoWeek-lezerspot
Renault brengt volgend jaar een geheel nieuwe Kadjar op de markt. Dankzij AutoWeek-lezer Lou Kamm kunnen we je de eerste foto's van die nieuwe Renault Kadjar laten zien.
Lees verder

Maxus Mifa 9: elektrische MPV voor Europa
Het Chinese Maxus heeft een nieuwe elektrische MPV gepresenteerd die het merk ook in Europa aan de man gaat brengen. De elektrische balzaal luistert naar de naam Mifa 9 en komt op papier 520 kilometer ver op een volle accu.
Lees verder

Mazda 323C (1997) - In het Wild
Dat de term 'coupé' wel eens op auto's gedrukt wordt waarbij het eigenlijk twijfelachtig is of dat helemaal terecht is, is niet alleen iets van tegenwoordig. De Mazda 323C, waar de C voor 'coupé' stond, bewijst dat.
Lees verder