dinsdag 2 november 2021

Novitec bouwt Ferrari F8 Spider uit

AUTOWEEK
Novitec bouwt Ferrari F8 Spider uit
Na de onthulling van een nieuw model van Ferrari kun je rekenen op een tweetrapsraket van tuner Novitec. Eerst volgt een opgefokte versie, waarna het bedrijf met een extra opzichte N-Largo-variant komt. Vandaag is het de Ferrari F8 Spider die de N-Largo-behandeling ondergaat.
Lees verder

Audi A8 gefacelift
Audi presenteert een gefacelifte versie van vlaggenschip A8. De wijzigingen zijn vooral cosmetisch, maar over de grens is er letterlijk groot nieuws te melden. Jawel: een Horch!
Lees verder

Ford Bronco DR is ultiem offroadspeelgoed
Het is nog wachten op de Bronco Raptor, maar Ford komt nu al met een versie die die op stapel staande extra speelse Bronco links en rechts voorbij stuift. Dit is de Ford Bronco DR, een pretmachine waar slechts een handjevol exemplaren van gebouwd gaat worden.
Lees verder

Skoda schetst nieuwe sedan
Skoda geeft met twee designschetsen het ontwerp vrij van een nieuwe compacte sedan. Het gaat om een auto die in de basis zijn techniek deelt met modellen als de Fabia en Scala, maar trek niet direct de portemonnee.
Lees verder

Audi-topman: 'Kunnen productietekorten niet inhalen'
Audi-CEO Markus Duesmann benadrukt nog maar eens het enorm negatieve effect van het wereldwijde chiptekort op de productie van Audi.
Lees verder