vrijdag 26 november 2021

Officieel: Kia Niro wordt opnieuw elektrisch en (plug-in)hybride

AUTOFANS
Officieel: Kia Niro wordt opnieuw elektrisch en (plug-in)hybride
Taal Nederlands De Kia Niro steekt helemaal in het nieuw. De crossover leunt voor zijn design sterk aan bij de Habaniro Concept uit 2019 en wordt enkel verkrijgbaar met geƫlektrificeerde aandrijflijnen, zoals voorheen.
Lees verder

Officieel: Suzuki S-Cross wordt volwassen SUV (2021)
Taal Nederlands Suzuki stelt zijn nieuwe SUV aan de wereld voor: de S-Cross. Die laat het verhoogde hatchback-koetswerk van zijn voorganger achterwege en kiest resoluut voor een robuuste look, in combinatie met een mild hybrid-aandrijflijn.
Lees verder

Configureer nu je (uitverkochte) Ferrari Daytona SP3
Taal Nederlands Iedereen mag dromen; of je nu twee overtollige miljoenen euro op je bankrekening hebt of niet. Daarom plaatst Ferrari zijn exclusieve Daytona SP3 gewoon in de configurator voor Jan en alleman om mee te spelen. EĆ©n detail: loop niet te hard van stapel want alle SP3's zijn al uitverkocht…
Lees verder

Elektrische Mercedes EQB krijgt prijskaartje
Taal Nederlands Mercedes-Benz opent de orderboekjes voor zijn nieuwste elektrische SUV: de EQB. Daarbij krijgen we voor het eerst ook alle specificaties van het model te horen, waaronder natuurlijk zijn prijzen.
Lees verder

Autosalon dan toch geannuleerd wegens coronavirus
Taal Nederlands De Brussels Motor Show van aankomende januari zal dan toch niet doorgaan, dat laat organisator FEBIAC weten. Zo gooit het coronavirus voor het tweede jaar op rij roet in het eten van het Autosalon.
Lees verder