dinsdag 2 november 2021

Officieel: Mercedes SL is AMG-cabrio voor vier (2021)

AUTOFANS
Officieel: Mercedes SL is AMG-cabrio voor vier (2021)
Taal Nederlands Na uitvoerig geplaag heeft Mercedes het doek van zijn nieuwe SL getrokken. Die gaat voor het eerst door het leven onder de "Mercedes-AMG"-familienaam en biedt voortaan ook vierwielaandrijving en vier zitplaatsen.
Lees verder

Meerderheid Duitsers vindt maximumsnelheid goed idee
Taal Nederlands Volgens een enquête van de ARD is de meerderheid van de Duitsers voorstander van een snelheidsbeperking op de Autobahn. Al is er wel een 'maar', en die schuilt achter de vraagstelling die de ARD gebruikte om dit resultaat te bekomen.
Lees verder

Officieel: Audi A8 facelift als plug-in, diesel en S8 (2021)
Taal Nederlands Audi heeft haar vierde generatie A8 een opfriskuur gegeven om het vlaggenschip te wapenen tegen de nieuwe Mercedes S-Klasse en de op til staande nieuwe generatie 7 Reeks. De Chinese markt krijgt zelfs een Horch-uitvoering, het Maybach van Audi zeg maar.
Lees verder

Ford Bronco DR is compleet van de pot (2021)
Taal Nederlands Ford lanceert een tot 50 stuks gelimiteerde versie van de Bronco. Die Bronco DR - Desert Racer - is volledig door Ford Performance geprepareerd en kan met zijn dikke V8 zo deelnemen aan de Baja 1000-rally. Qua offroadspeeltjes kan dit tellen.
Lees verder

Nederlandse Tesla Superchargers opengesteld voor andere automerken: "Niet-Tesla's Supercharger Pilot"
Taal Nederlands Tesla liet eerder weten dat het op termijn haar Superchargernetwerk zou openstellen voor andere EV's. In Nederland is nu een proefproject gestart op 10 locaties. Daar kan je voortaan dus ook met je "niet-Tesla" gaan opladen. Let wel: momenteel kunnen enkel Nederlanders deelnemen aan de pilot.
Lees verder