maandag 8 november 2021

Officieel: Toyota Aygo X, A-segmenter made in Belgium

AUTOFANS
Officieel: Toyota Aygo X, A-segmenter made in Belgium
Taal Nederlands Het A-segment staat flink onder druk, maar is niet dood. Toyota ziet toekomst in de Aygo X, een compacte crossover die grotendeels in België werd ontwikkeld.
Lees verder

Honda E: Japanse cool, maar met minpunten [VIDEO]
Videotips Taal Nederlands Honda, elektrisch, video Het was liefde op het eerste gezicht, vorig jaar bij de kennismaking met de Honda E. Maar soms is er een tweede ontmoeting nodig om de dingen met een meer heldere blik te kunnen zien. Ik trok daarom nog eens op pad met de zakjapanner bij uitstek: de elektrische Honda E. Dat ik fan ben van de Honda E, is geen geheim. Maar de liefde is niet onvoorwaardelijk: twee struikelblokken staan deze guitige elektro-auto in de weg. Europese...
Lees verder

Citroën levert piepkleine Ami-politieautootjes aan Grieks eco-eiland
Taal Nederlands Binnen dit en een paar weken zullen de straten van Chalki, een Grieks eiland, veiliger gemaakt worden door schattige, elektrische Citroën Ami-politiewagens. De fabrikant stelt de autootjes ter beschikking in het kader van het Gre-Eco-project, waarin Chalki het eerste van een reeks koolstofarme eilanden moet worden.
Lees verder

Chiptekort haalt touchscreen weg uit Amerikaanse BMW's
Taal Nederlands In de VS zouden heel wat klanten van BMW het even moeten stellen zonder scherm met touch-functionaliteit. Die maatregel neemt de fabrikant naar verluidt om te compenseren voor een tekort aan halfgeleiders, een probleem dat momenteel een groot deel van de auto-industrie lam legt.
Lees verder

Aston Martin bouwt eerste Valkyrie voor klant
Taal Nederlands De eerste Valkyrie-koper zal binnenkort zijn langverwachte hypercar in ontvangst mogen nemen. Na heel wat ontwikkeling is er vorige week namelijk een eerste exemplaar van de band gerold. Hoewel we in dit geval niet echt van een band mogen spreken: de auto is volledig handgemaakt.
Lees verder