Doorgaan naar hoofdcontent

Op zoek naar een elektrische occasion voor 12.500 euro

AUTOWEEK
Op zoek naar een elektrische occasion voor 12.500 euro
Vroeg of laat zullen we eraan moeten geloven en maakt onze vertrouwde auto op fossiele brandstof plaats voor de elektrische wagen. Gelukkig worden ze als occasion steeds betaalbaarder. Met €12.500 op zak begint onze zoektocht naar de stekkerauto.
Lees verder

Het mysterie van de verdwenen Bugatti Type 57 SC - De Vluchtstrook
Mysteries: soms zijn ze behoorlijk vergezocht, maar soms ook levensecht. Het verhaal van de Bugatti Type 57 SC 'La Voiture Noire' behoort tot de laatste categorie. Sinds 1938 ontbreekt van die auto, één van de vier 57 SC's die Bugatti bouwde, namelijk ieder spoor...
Lees verder

Voor de Zafira sloeg Opel met de Sintra de plank mis
Tegen de tijd dat Opel eindelijk een grote MPV op de markt bracht, bleek dat dit model niets kon bieden wat bij Fiat, Mitsubishi, Chrysler, Volkswagen en al die andere merken niet al in een veelkleurige variëteit te koop was. Ja, toch: een bedroevend laag kwaliteitsniveau.
Lees verder

De motor van de Fiat 124 maakte Lancia wereldkampioen
Wanneer Aurelio Lampredi halverwege de jaren zestig een compleet nieuwe motor voor de Fiat 124 ontwikkelt, kan hij niet bevroeden dat hij daarmee de basis legt voor een wereldkampioen. Bovendien blijkt er in 'zijn' motor genoeg rek te zitten om het bijna vier decennia vol te houden.
Lees verder

Een tijdreis door de autohistorie met Maarten van Rossem - De jaren 90
Maarten van Rossem weet niet alleen veel over geschiedenis, maar ook over auto's. Een ideale combinatie om samen met hem eens door de showroom van E&R Classics in Waalwijk te neuzen. In deze zevendelige serie neemt Michiel Willebrands je mee langs een kleine eeuw autohistorie, waarbij Maarten van Rossem de auto's op zijn eigen, unieke wijze van commentaar voorziet.
Lees verder