woensdag 3 november 2021

Oppassen geblazen: meer wild op de weg dan normaal

AUTOWEEK
Oppassen geblazen: meer wild op de weg dan normaal
De kans op een wildaanrijding ligt hoger dan gewoonlijk rond deze tijd van het jaar. Door een tekort aan voedsel trekken wilde dieren meer rond en steken ze ook vaker wegen over.
Lees verder

Nieuwe Suzuki Celerio op komst
Suzuki laat een eerste glimp zien van een volledig nieuwe stadsauto. Inderdaad, we hebben het over de splinternieuwe Celerio. Nederlandse Suzuki-fans moeten we helaas teleurstellen, naar Europa komt Suzuki's nieuwe stadsauto niet.
Lees verder

Opel Astra F vs. concurrenten - Uit de Oude Doos
De eerste Opel Astra was bij zijn introductie direct veelbelovend. Met een nieuwe naam en veel modernere vormen ging Opel de strijd aan in de zwaarbevochten compacte middenklasse. Of de Astra ook werkelijk genoeg in huis had om de concurrenten het vuur aan de schenen te leggen, ontdekten we precies 30 jaar geleden.
Lees verder

Citroën Ami (1975) - In het Wild
We moeten het er nog maar even van nemen zo vlak voor het begin van de winter, want waarschijnlijk worden de wegen binnenkort weer een stuk saaier als het klassieke spul weer warm en droog opgeborgen wordt. Deze prachtige Citroën Ami 8 Break is er dan waarschijnlijk ook even niet meer bij.
Lees verder

Mitsubishi Space Star - Occasion aankoopadvies
De Mitsubishi Space Star is niet de meest spannende of vrolijkste aanbieding in het a-segment, maar wel een prima alternatief voor onder meer de VW Up en Toyota Aygo. Standaard met 5 deuren, lekker ruim en vaak ook mooi compleet. Misschien toch maar eens een proefritje maken?
Lees verder