donderdag 11 november 2021

Oude Opel Astra nog even leverbaar

AUTOWEEK
Oude Opel Astra nog even leverbaar
Er staat een volledig nieuwe generatie Opel Astra te trappelen om zijn tanden in een punt van de autoverkooptaart te zetten. De vorige Astra blijft nog even leverbaar, al is de hatchbackversie alleen nog uit voorraad leverbaar.
Lees verder

Tesla-topman verkoopt 5 miljard dollar aan Tesla-aandelen
Tesla-topman Elon Musk weet zijn weg naar de nieuwskanalen meer dan eens op bijzondere wijze te vinden. De excentrieke Musk heeft na een stemronde op social media besloten om voor grofweg 5 miljard aan Tesla-aandelen van de hand te doen.
Lees verder

Radford 62-2 nu ook vanbinnen te zien
Met de Radford 62-2 moeten oude tijden op een moderne manier herleven en dat is ook precies wat er in het interieur van de op Lotus-leest geschoeide Britse sportwagen gebeurt. We krijgen het binnenste nu voor het eerst te zien.
Lees verder

Kia Concept EV9: elektrische SUV klaar voor debuut
Kia heeft de elektrosmaak al even te pakken. Na de succesvolle e-Niro en de warm ontvangen EV6 blikt het merk al vooruit op een nieuwe grote elektrische SUV. Het merk geeft de eerste designschetsen van de EV9 vrij.
Lees verder

Kia vanaf 2045 C02-neutraal
Kia scherpt zijn plannen op het gebied van elektrificatie aan. In 2045 wil het merk CO2-neutraal zijn en daar hoort een enorme focus op elektrische en geƫlektrificeerde aandrijflijnen bij.
Lees verder