zondag 7 november 2021

Polestar 2 - Achteruitkijkspiegel

AUTOWEEK
Polestar 2 - Achteruitkijkspiegel
Frank en Roy rijden per Polestar 2 Single Motor het weekend in en blikken terug op en week waarin Volkswagen de ID5 onthulde. De verkopen van nieuwe auto's zijn onderweg naar een dieptepunt, maar Ferrari gaat als een speer. Snellader voor minder bij Tesla kan, en een diesel voltanken en meer dan 140 euro afrekenen? Dat kan ook en Frank deed het. Per ongeluk, dat dan weer wel.
Lees verder

De 7 heftigste Japanners die wij niet krijgen
Steeds vaker zien we heerlijke auto's uit Japan aan onze neus voorbijgaan. De emissie-eisen in Europa maken ze onverkoopbaar in onze regionen. We zetten zeven actuele, heftige auto's op een rijtje waarvan we best hadden willen proeven.
Lees verder

VW ID Life voelt nu al als serieuze stads-EV - Reportage
Het studiemodel ID Life dat Volkswagen recentelijk aan de wereld toonde komt al behoorlijk productierijp over, maar Wolfsburg heeft nog geen groen licht gegeven. We mochten al een rondje rijden met de stads-cabrio.
Lees verder

Zo draaide je vroeger plaatjes in de auto - De Vluchtstrook
Even de telefoon via Bluetooth of een USB-aansluiting met de auto verbinden om je volledige catalogus aan eigen muziek door de speakers te laten galmen: tegenwoordig is het zelfs op de kleinste auto's een vanzelfsprekendheid. In een recent verleden had je daar nog een hele berg CD's voor nodig. Qua omslachtigheid verbleekt dat echter bij de allereerste mogelijkheid om eigen muziek in de auto af te spelen: de platenspeler voor onderweg.
Lees verder

Op zoek naar een zevenzitter voor maximaal 10.000 euro
Hoewel het gros van de gezinnen prima uit de voeten kan met een personenauto voor vijf personen en een flinke kofferbak, zijn er nog altijd grotere huishoudens die daar niet genoeg aan hebben. Voor hen gaan wij op zoek naar een frisse zevenzitter met een prijs van maximaal €10.000.
Lees verder