dinsdag 23 november 2021

Polestar 5 laat zich al grotendeels zien

AUTOWEEK
Polestar 5 laat zich al grotendeels zien
De Polestar 5 laat nog best een aardige tijd op zich wachten. Toch laat Polestar al zien wat we er in grote lijnen van kunnen verwachten. Zoals we eerder al begrepen, wordt de Polestar 5 in grote lijnen de productieversie van de Precept Concept.
Lees verder

Strategische oliereserves ingezet tegen hoge brandstofprijs
Zogenoemde 'strategische oliereserves' worden door tal van landen aangesproken om de brandstofprijzen te drukken. Onder meer de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk doen hieraan mee.
Lees verder

'Porsche werkt aan SUV boven Cayenne'
De Porsche Cayenne heeft met het woord 'bescheidenheid' al weinig van doen en toch lijkt het erop dat Porsche nog een stap verder gaat. Naar verluidt werkt het merk aan een SUV die hoger in het gamma komt te staan en de pijlen richt op de BMW XM.
Lees verder

Test: Porsche 911 GT3 Touring
Voor puristen zal de Porsche 911 GT3 Touring op papier de ultieme auto zijn. Atmosferisch, voorzien van een handgeschakelde zesbak en ontdaan van de meest opzichtige delen van een standaard GT3. En soms is de werkelijkheid precies conform verwachting.
Lees verder

Alpine A110 krijgt opfrisser
De Alpine A110 is inmiddels zo'n vier jaar onder ons en dus achten de Fransen de tijd rijp voor een opfrisser. Woensdag krijgen we de vernieuwde A110 al te zien.
Lees verder