Doorgaan naar hoofdcontent

Render: zo zou Toyota GR Aygo X eruit kunnen zien

AUTOFANS
Render: zo zou Toyota GR Aygo X eruit kunnen zien
Taal Nederlands Toyota onthulde vorige week de Aygo X, een guitige mini-SUV met een dynamisch design. Kan dat nog dynamischer? Wij dachten van wel! Zo zou de Aygo X er volgens ons kunnen uitzien indien Toyota's sportieve GR-afdeling hem onder handen zou nemen.
Lees verder

Dit is het resultaat van de workshop autofotografie i.s.m. Sony
Taal Nederlands Op zondag 24 oktober verzamelde een creatieve troep autofans zich alweer voor onze jaarlijkse workshop autofotografie. Sony en Foto Coudenys voorzagen het materiaal en Trax in Roeselare bood de ideale locatie voor een dosis strakke autoplaatjes. En strak zijn ze zeker; geniet gerust mee!
Lees verder

CEO bevestigt: Lancia komt vanaf 2024 terug naar onze straten
Taal Nederlands De CEO van Lancia heeft gezegd dat het Italiaanse luxemerk vanaf 2024 terug buiten Italiaanse bodem treedt. Voorlopig verkoopt Lancia nog slechts één model in eigen land maar binnen nu en een dikke twee jaar mogen we drie nieuwe, internationale Lancii verwachten.
Lees verder

Cardoen biedt voortaan tot 10 jaar garantie op tweedehandswagens
Taal Nederlands We kennen het gevoel: een tweedehandswagen past beter binnen je budget, maar je gaat toch voor de nieuwe auto omdat een occasie wel eens gebreken zou durven vertonen. Dat is vanaf nu verleden tijd, of toch als het aan Cardoen ligt. De autosupermarkt zal vanaf nu gebruikte wagens zelf opfrissen en er garanties op aanbieden tot 10 jaar.
Lees verder

Elektrisch en Belgisch: Audi Q8 e-tron zal in Vorst gebouwd worden
Taal Nederlands Tijdens een bezoekje aan de Audi-fabriek in Vorst heeft de CEO zich uitgelaten over de toekomst van de vestiging. Hij kondigde daarbij aan dat Audi Brussels de productie van de Q8 e-tron toegewezen zal krijgen, een forse elektrische SUV die voor 2026 op de planning staat.
Lees verder