woensdag 17 november 2021

Skoda kondigt vernieuwde Karoq aan

AUTOZINE
Skoda kondigt vernieuwde Karoq aan
Skoda heeft schetsen vrijgegeven die vooruitblikken op de vernieuwde KAROQ. De compacte SUV van Skoda, die in 2017 debuteerde, krijgt een stevige design- en technologie-upgrade. Op 30 november 2022 vindt de digitale wereldpremi?re van de vernieuwde KAROQ plaats.
Lees verder

Toyota geeft specificaties GR86 vrij
Toyota geeft de specificaties van de GR86 vrij. De GR86 is een evolutie van de GT86, waarbij de klassieke opstelling met de motor voorin en achterwielaandrijving behouden blijft. De hoogtoerige viercilinder boxermotor heeft een grotere cilinderinhoud en levert daardoor meer vermogen en koppel. De rijeigenschappen zijn volgens de ontwerper naar een hoger niveau getild dankzij onder meer een stijvere carrosserie, gewichtsbesparing en een lager zwaartepunt. De Toyota GR86 maakt zijn Europese debuut op 2 december 2021 en komt in het voorjaar van 2022 op de markt.
Lees verder

Porsche introduceert Tycan GTS
Porsche introduceert op de LA Auto Show (19 - 28 november) een nieuwe uitvoering van de elektrische Taycan: de Taycan GTS. Deze drie illustere lettertjes genieten sinds de Porsche 904 Carrera GTS uit 1963 een bijzondere reputatie onder Porsche-liefhebbers. Porsche levert nu in elke modelreeks een versie met deze lettercombinatie. Met een theoretische actieradius tot 504 kilometer (WLTP) is de Taycan GTS ook de eerste Taycan die de grens van 500 kilometer doorbreekt.
Lees verder

Toyota C-HR aangepast voor modeljaar 202
Toyota heeft de Toyota C-HR aangepast voor modeljaar 2022. Nieuw is Toyota Smart Connect, een nieuw multimediasysteem dat sneller reageert dan voorheen en de connectiviteit, functionaliteit en gebruiksgemak verbetert. Verder is het design van zowel de Dynamic- als de Style-uitvoering op diverse punten aangescherpt.
Lees verder

Volvo presenteert Concept Recharge
Volvo toont de Concept Recharge. Hiermee wil het merk tonen welke stappen het merk zet voor de ontwikkeling van elektrische autos en alles wat daarbij komt kijken. Daarbij hoort ook het reduceren van de algehele CO2-voetafdruk. Volvo wil vanaf 2030 alleen nog volledig elektrische autos verkopen en het doel is om in 2040 een volledig klimaatneutraal en circulair bedrijf te zijn.
Lees verder