dinsdag 9 november 2021

Start joint venture Bugatti Rimac

AUTOZINE
Start joint venture Bugatti Rimac
Porsche, Bugatti en Rimac zijn een nieuw hoofdstuk gestart in de geschiedenis van de auto-industrie. Minder dan vier maanden na de aankondiging is ??n van de meest spannende samenwerkingsprojecten in de branche een feit. De joint venture Bugatti Rimac wordt gevestigd in Sveta Nedelja (Kroati?). Mate Rimac, pionier op het gebied van elektrische hypercars en de oprichter van Rimac Automobili, is de CEO van het nieuwe bedrijf.
Lees verder

Toyota presenteert Aygo X
Toyota presenteert de nieuwe Aygo X, de opvolger van de Aygo. Het meest compacte en toegankelijke Toyota model heeft in vergelijking tot zijn voorganger een ware gedaanteverwisseling ondergaan. De Toyota Aygo X is een crossover, uitgerust met grote 17- of 18-ich wielen en leverbaar in bijzondere carrosseriekleuren in combinatie met bi-tone lak. De Aygo X is ontworpen en ontwikkeld in Europa en wordt hier ook geproduceerd, speciaal voor de Europese consument en de eisen die hij of zij aan een A-segmentauto stelt.
Lees verder

Autotest: Volkswagen Multivan
Letterlijk en figuurlijk groot nieuws: er is een geheel nieuwe Multivan! Echter, tot nu toe was dat nauwelijks interessant. Vanwege de hoge belasting was deze grootste gezinsauto van Volkswagen namelijk uiterst kostbaar. Deze nieuwe generatie kost echter hetzelfde als een doorsnee gezinsauto, maar biedt beduidend meer ruimte. Hoe heeft Volkswagen dat gerealiseerd?
Lees verder

Porsche Panamera als Platinum Edition
Met de Platinum Edition introduceert Porsche een bijzondere variant van de Panamera. Deze exclusieve uitvoering van de Panamera 4 en Panamera 4 E-Hybrid en de overeenkomstige Sport Turismo-modellen onderscheidt zich door subtiele designkenmerken in platina zijdeglans en een uitgebreide standaarduitrusting.
Lees verder

Autotest: Polestar 2
Aanvankelijk leek de Polestar 2 vooral een droomauto. Met ruim 400 pk, vierwielaandrijving, een extra grote batterij en een prijskaartje van een hele dikke 50.000 euro leek deze elektrische auto alleen besteed aan bevoorrechte kopers. Inmiddels is deze Zweedse ster met Chinese invloeden echter ook beschikbaar in eenvoudigere en dus betaalbaardere versies. Maak kennis met de Polestar 2 in de meest eenvoudige uitvoering: de "Standard Range Single Motor".
Lees verder