vrijdag 19 november 2021

Suzuki Jimny wordt pick-up

AUTOWEEK
Suzuki Jimny wordt pick-up
Laat genieten op automobiel vlak maar aan de Engelsen over. Een piepjonge start-up stort zich niet op elektrische supercars of een emissieloze bakfiets, maar op pick-upversies van de vorige generatie Suzuki Jimny,
Lees verder

Volkswagen Passat (1992) - In het Wild
Van een prachtige Opel Commodore Coupé tot twee ogenschijnlijk verlaten Renaults 4, van een Simca 1000 tot een nette Ford Sierra. Alles komt voorbij in deze rubriek. Vandaag is het de beurt aan deze ooit zo doodgewone Volkswagen Passat.
Lees verder

Mercedes-Benz EQB - eerste rijtest
Nuchter beschouwd is de Mercedes EQB niet veel anders dan een iets grotere EQA. Zijn toegevoegde waarde is echter meer dan een paar simpele centimeters binnenruimte: hij is er ook als zevenzitter. En zevenzitters ... die zijn heel dun gezaaid in elektroland.
Lees verder

Genesis Electrified GV70 is nieuwe elektrische SUV
Genesis heeft zijn derde elektrisch aangedreven model gepresenteerd. We maken kennis met de Electrified GV70, een elektrische SUV in de klasse van auto's als de BMW iX3 en Mercedes-Benz EQC.
Lees verder

Alpha Saga: zoveelste elektrische droom
Het ambitieuze Alpha Motor Corporation voegt weer een nieuw model toe aan zijn lijst met niet bestaande modellen. We maken kennis met de Saga, een elektrisch aangedreven en eigenwijs vormgegeven sedan die zijn leven vooralsnog puur en alleen in virtuele vorm bezigt.
Lees verder