vrijdag 19 november 2021

Test: Fiat Tipo Cross

AUTOWEEK
Test: Fiat Tipo Cross
De Fiat Tipo Cross is in beginsel een brave auto, maar wel voorzien van een ruig randje om zich in de stadsjungle staande te houden. Gaat het alleen om de looks of voegt de stoere Tipo echt iets toe?
Lees verder

Porsche 911 Safari: waarom niet?
Alsof het 911-gamma nog niet uitgebreid genoeg is komt Porsche binnenkort met nóg een derivaat van het model. Porsche zet de 911 hoger op zijn poten en het is die 911 'Safari' die we je op deze set spionageplaten kunnen laten zien.
Lees verder

Mitsubishi Airtrek: tot 520 kilometer elektrisch
Mitsubishi heeft een volledig elektrische SUV gepresenteerd die luistert naar de naam Airtrek. De Airtrek is minder Mitsubishi dan je op basis van het uiterlijk wellicht zou verwachten.
Lees verder

Dacia Spring al 40.000 keer besteld
De Dacia Spring is de goedkoopste elektrische auto van Nederland en weet met zijn relatief lage vanafprijs ook in de rest van Europa een boel aandacht naar zich toe te trekken. In de afgelopen acht maanden zijn in Europa al 40.000 Dacia's Spring besteld.
Lees verder

Audi Q5 e-tron: grote broer voor Q4 e-tron
Audi heeft in een nieuwe SUV gepresenteerd die luistert naar de naam Q5 e-tron. Hoewel dat doet vermoeden dat de auto iets te maken heeft met de bekende Q5, is dat absoluut niet het geval.
Lees verder