woensdag 17 november 2021

Test: Hyundai Bayon

AUTOWEEK
Test: Hyundai Bayon
Aangezien Hyundai al de Kona heeft, lijkt de Bayon een tamelijk overbodige toevoeging aan het gamma. De twee zitten immers ogenschijnlijk dicht bij elkaar.
Lees verder

Maserati Grecale: ook als 300 pk sterke mild-hybride
Zonder het wereldwijde tekort aan computerchips hadden we je de Maserati Grecale deze week in vol ornaat kunnen laten zien, maar de introductie van het model is uitgesteld tot volgend jaar. Als doekje voor het bloeden kan AutoWeek je wel de eerste en vrij uitgebreide technische informatie over het model vertellen.
Lees verder

Lexus LC verder fijngeslepen
Lexus heeft de LC tegen het licht gehouden. Zowel de LC Coupé als LC Convertible worden op detailniveau fijngeslepen. Daarnaast stelt Lexus het Bespoke Build-programma voor waarmee de LC's tot in de kleinste puntjes de personaliseren vallen.
Lees verder

Peugeot bouwt miljoenste 3008
De fabrieksmedewerkers in het Franse Sochaux krijgen vanmiddag bij de lunch een extra plakje brie op hun stokbrood, want ze hebben de miljoenste 3008 in elkaar gezet. Dat is uiteraard een mooie mijlpaal voor het merk.
Lees verder

Mazda CX-60 nu al te zien
Mazda brengt volgend jaar twee splinternieuwe SUV's op de Europese markt waarvan we je er nu al eentje kunnen laten zien. Dit is de CX-60, een nieuwe in de basis achterwielaangedreven SUV die naast met een plug-in hybride aandrijflijn ook een zes-in-lijn benzinemotor krijgt.
Lees verder