maandag 29 november 2021

Toyota Corolla krijgt nieuw infotainment

AUTOFANS
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainment
Taal Nederlands Toyota voorziet zijn modellen één voor één van een verbeterd, sneller infotainmentsysteem met over-the-air-functionaliteit. Na de C-HR is het nu de beurt aan de Corolla.
Lees verder

Toyota Corolla krijgt nieuw infotainment en ruige Special Edition
Taal Nederlands Toyota voorziet zijn modellen één voor één van een verbeterd, sneller infotainmentsysteem met over-the-air-functionaliteit. Na de C-HR is het nu de beurt aan de Corolla, en die krijgt voor modeljaar 2022 ook terug een TREK Special Edition die vermoedelijk niet alleen fietsfanaten zal aanspreken.
Lees verder

Video: Renault AIR4 viert 60ste verjaardag in de lucht
Taal Nederlands Renault viert de 60ste verjaardag van het legendarische R4'tje met een opmerkelijke show car: de AIR4. En iets zegt ons dat ze die eerder ontwikkeld hebben omdat ze dat zo'n grappige woordspeling vonden dan omdat ze er effectief iets mee van plan zijn.
Lees verder

Nissan toont elektrische ambities met vier creatieve concept cars
Taal Nederlands Nissan heeft zijn elektrische toekomstplannen uit de doeken gedaan. Met Ambition 2030 wil de Japanse fabrikant 2 triljoen Yen investeren om 15 nieuwe EV's te lanceren tegen 2030. Heel serieus allemaal, dus gelukkig nuanceren ze met een kwartet aan guitige concept cars.
Lees verder

Suzuki of concurrentie? Deze standaarduitrusting biedt de Suzuki Swace
Taal Nederlands Wil je veel wagen voor weinig geld, dan moet je het historisch gezien bij de Japanners gaan zoeken. Maar is dat nog steeds het geval? Wij namen de uitrusting van de Suzuki Swace onder de loep en vergeleken die met zijn directe concurrenten — waaronder ook, jawel, die van zijn bijna identieke Toyota-neefje.
Lees verder