donderdag 11 november 2021

Toyota: 'Niet iedereen in 2040 klaar voor elektrisch rijden'

AUTOWEEK
Toyota: 'Niet iedereen in 2040 klaar voor elektrisch rijden'
Toyota sluit zich niet aan bij een rijtje autofabrikanten die op de klimaatconferentie in Glasgow beloven per 2040 alleen nog uitstootvrije auto's te verkopen. De autofabrikant legt uit waarom het dit niet doet en wijst daarbij op grote wereldwijde verschillen.
Lees verder

Volkswagen stopt na 40 jaar met Santana
De Volkswagen Santana is in Europa al decennia niet meer te koop, maar staat in China nog altijd in de showrooms. Na zo'n veertig jaar trekt Volkswagen te stekker uit het model, zo meldt Automotive News.
Lees verder

Marktplaats: 'Grote vraag naar winterbanden'
Er is nog nooit eerder zoveel naar winterbanden gezocht op verkoopsite Marktplaats als nu, zo meldt de site. Een tekort aan winterbanden bij garagebedrijven ligt hier mogelijk aan ten grondslag.
Lees verder

Subaru Solterra is nieuwe elektrische SUV
Dit is de Subaru Solterra, een splinternieuwe elektrische SUV waarvan het uiterlijk je zeer waarschijnlijk bekend voorkomt. De elektrische Solterra is dan ook het tweelingbroertje van de Toyota bZ4X. In de tweede helft van 2022 komt de Solterra naar Europa.
Lees verder

Elektrische BMW i5 gesnapt
De huidige generatie 5-serie loopt zo'n vijf jaar mee en aangezien het model al is gefacelift wordt er in Beieren hard gewerkt aan een volledig nieuwe generatie. Die nieuwe BMW 5-serie krijgt ook een geheel elektrische versie en het is die i5 die op deze spionagefoto's vanuit alle hoeken goed te zien is.
Lees verder